H εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των Κατασκευών και στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς και συνεργάτες με πολυετή πείρα, οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν όλα τα τμήματα της υλοποίησης ενός έργου (Μελέτες, Άδειες, Επίβλεψη - Κατασκευή) με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Επιπλέον, η EnerCo  διακρίνεται στη διαχείριση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ειδικότερα  του καινοτόμου υβριδικού συστήματος  οδικού φωτισμού καθώς και εξωτερικών χώρων   με την πατενταρισμένη ονοματολογία ENERCO Hybrid WS Light.

 

Την τελευταία εξαετία το στελεχωμένο και καταρτισμένο προσωπικό μας που απαρτίζεται από μηχανικούς ,συμβούλους ακίνητης περιουσίας , διακοσμητές, νομικούς , συμβολαιογράφους ,ενεργειακούς επιθεωρητές , εξειδικεύτηκε στην τακτοποίηση  αυθαιρέτων χώρων  με τους νόμους Ν.3843 ,Ν.4014,Ν.4178.

 

Πελατολόγιο που αριθμεί πάνω από 4.000 διαφορετικές υποθέσεις μας εμπιστεύθηκε για την εχεμύθεια μας, τεχνογνωσία μας καθώς και την κατάρτιση μας σε όλες τις μεταβολές της νομοθεσίας τόσο στον κτιριακό όσο και στον πολεοδομικό κανονισμό .

 

Σκοπός της εταιρίας μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας με τεκμηριωμένες  λύσεις σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές .